Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Etli iri seftali

Dün yani (10.05.18) metroda oturmuş birseyler düşünüyordum. Ne düşünüyordum açıkçası bilmiyorum. Iki genc kadin bindi, duraklarını da anımsamıyorum. 25-30 yaş arasında 30'a daha yakın. Ikisi de guzel denilebilecek genç kadınlardı. Hararetle aldıkları esyalardan paradan puldan sıradan konusuyorlardı.

Tam önümde ayakta duruyorlardı, metroya binenler artikça daha da yaklastılar. Solumda duran genc kadın gayet sıradan biriydi. Ancak sağımda ayakta duran genc kadın tek kelimeyle muhtesemdi. Güzelliğini kastedmiyorum. O da gayet sıradan bir güzellige sahipti. Bronz teni sarıyla kahverengi arasında deri montlu koyu gri kot pantolonu ve dilimlere ayrılmış seftalisi...

Pantolonun agı tam olarak seftalisini bolmus ve tam otutmus iki yandan belirgin etli amcığı ortaya çıkmıştı. Agzım sulandı ve gözümü bir türlü alamadım. Kendisi de fark etti ilk önce kısa bir utanma ve gizlemek icin duruşunu degiştirdi. Durmadan kaçamak bakışlarla bana baktı. O sıralarda ya ekrana ya da başka yerlere bakmaya çalıştım. Bir kaç dakika sonra ödüllendirir gibi az daha yaklaşıp tekrar izlemem icin sundu. Sertlestim bir kac dakikada inmek istesemde inemiyordum. Hem izlemek istiyordum hemde sertlestigimden dolayı inmesini bekliyordum. O çıkık seftaliyi yaladığımı hayal etmekten vazgecmesem sertlesmem gecmiyecekti. Baska seylerle ilgilenip sertlesmem gecince birden daha fazla durak gecmeden indim.

Kaç defa diz çöküp o kabarık vajinayı köpek gibi hayal ettigimi anımsamıyorum. Harikaydı.  Bilinçsiz o pantolonu giymis olma ihtimali yok. Iri kabarık etli amcığını kadınlar da erkekler de fark etsin istiyordu.
Etli-iri-vajina
Etli iri seftali


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Etli iri seftali"