Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalatma istegi

Vajina yalatma isteği



Vajina yalatma isteğinden kastım iste tamda bu. Kadın uzanmış guzel amcığını parmaklıyor. Amcığı sulanmış zevklenmis, parmagını daldırmasından  belli daldırıp zevk noktasını parmaklıyor. Delirtti beni resmen. Bacaklarını aralamış o etli zevklenmis sulanmış amcığını parmaklıyor. Bu videonun icine girip ilk önce parmaklarını emip sonra da dilimi amcığı daldırmak isterdim. Dudaklarımı amcığının dudaklarina yapıştırıp vajinasını eme eme, yalıya yalıya boşaltırıp doyardım am suyuna.. 

Delirtti beni bu video ama asıl harika olan şey bu arzulu afet kendini vajina yalama videosu izlerken parmaklıyor. Vajina yalatma videosu ile.. Iste benim aradığım kadın bu ... Vajinasını video izliyerek yalattığı hayal edip parmaklıyor. Ve am yalama videosu o kadar tahrik itmis ki vajinası zevk suyunu salmış parmağı, parmakları o kadar rahat daldıyorki.. 

Agzımın suyunu akıttı. Vajinasını yalatmaya bu kadar istekli kadınlar tanımak istiyorum... 
Am-yalatma-istegi
Vajina yalatma istegi
Aradığım istek bu, vajinasını yalatmayı hayal edip kendini oarmaklıyor. Bu kadar amcığını yalatmak isteyen kadınlar iletisime gecsinler. Doyasiya o sulu amlarını yalasam.







Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina yalatma istegi"