Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalamak kizlik zarini bozar mi?

Vajina yalamak kızlık zarını bozar mı?


Bekaretinin zarar görmesini istemeyen genç kadınların aklını kurcalayan şey vajina yalatmak bekarete zarar verir mi? Açıklamalar yapıp cevaplamıyayım, direk cevabını vereyim. Hayır.

Söyle düşünün kızlık zarı vajinanız 8 - 10 santim icerisinde normalde dilli o kadar sokmak mumkun degil. Hep bir örnek veriyorum. Kızlık zarına zarar vermek için normalde yalayacak kisi diliyle alnını yalıyor olabilmesi lazım. O da ne kadar mümkün siz karar verin. Yani galiba dünya da bunu yapabilecek yani dilini alnına degdirebilecek insan sayısı nerdeyse milyonda birdir.

Vajina yalamak kızlık zarını bozmaz.

İşin özeti dilliyerek, yalıyarak kimse kızlık zarına zarar veremez, bekaretinizi bozamaz, bekarete zarar veremez. O nedenle rahat rahat yalatabilirsiniz. Tabi şunu belirtmek isterim yalayan kisi parmaklaması zarar verebilir, hatta bekaretinizi bozabilir. Bu konuda karşınızdaki partnerinizi uyarın mutlaka.

Ben vajinanızı keyifle yalayıp, emdikten sonra zevke gelen bızırınızı (klirotis) dilleyip, emip boşaltırım. Yalarken de dilliyip emerim. Boşalmaya yakın iyice zevklenince dillerim bızırınızı o zaman boşaltır ve ödül olarak am suyunuzu emerim.

Vajina yalamak kizlik zarini bozar mi
Vajina yalamak kizlik zarini bozar mi



br />




Vajinasını yakalmak isteyen hanımlar cesaretinizi toplayın mesaj atın.

Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina yalamak kizlik zarini bozar mi?"