Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

oralmasaj

oralmasaj

Oralmasaj baya ünlü bir terim olmuş. Hem şaşırdım hem de sevindim. Yani 2007 -2008 yılında blogumu açmaya karar verdigimde bir isim ararken cok dusunmemistim aslinda. Vajina yalarken dilimle masaj yapmak, vajinanın her zerresinde dilimi gezdirmek zaten bir anlamda masaj yapmakdı zaten. 

Oralmasaj ismi buradan turedi. Hani imkan var mı bilemiyorum, internette oralmasaj teriminin gecmeye baslamasının tarihini gorebuliyormuyuz ama pek sanmiyorum. Suan baktigimda bazi yabanci sitelerde de oralmassage olarak kullanılmakta. Sosyal medyada ismim yani oralmasaj kapilmis durumda. Hatta birisi gecen sene web sitesini acmisti bir akli evvel, kimlik bilgelerini paylasmisti. 😊 

Am yalama isteğim buradan tanistigim bir  birinden guzel kadinlarin amciklarini yaladikca arttı.

Blogu açtığımdaki am yalama istegimi gerceklestirip rahatlamakti aslinda ancak vajina yalamaya başladıkça iştahım inanılmaz boyutlara erişti. Bu blogu yani oralmasaj blogunu  açarken yaşadığız bu karmaşık dünyada nefes alacagım bir gun olsundu. Ay da bir kac gun vajinasını yalatmak isteyen bir kadınla buluşup keyifle vajina yalamak rahatmak ve hayatıma devam etmekti. Ama öyle olmadı am yalayıp emdikce am yalama arzum daha da fazla arttı.

Vajina yalarken sulu bir vajina yaladigimdaki zevk kat be kat artiyor. Sulu vajina yalamaya bayiliyorum ama kadınlar çok sulandıklarını sansalar da simdiye kadar iki sulu vajina yaladım. Nasıl bir benzetme yapabilirim tam bilemiyorum ama musluktan akan su gibi sulu iki vajina yaladım.

 Harikaydi.


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "oralmasaj"