Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Naz kapris yapacaginiz kisi ben degilim

Vajinasını yalatmak isteyenler iletisime gecsinler.

Blogumda sadece videolara bakıp mesaj atan bir suru kisi var. Genel de okuyan sayısı az sanırım. Naz yapan, kapris yapan gırla...

Ben sizin nazınızı veya kaprisinizi çekecek olan kişi degilim. Naz ve kaprislerinizi sevgilinize, erkek arkadaşınıza veya eşinize yapın. Ben sadece rahatlamak isteyen ve sizide rahatlamak isteyen vajina yalamaktan keyif alan vajinanızı yalatıp rahatlıyacağız erkeğim.

Bir kadının vajinasını yalamak için yalvarsam eşime yalvarırım. Size ne ihtiyacım var ki. Biraz düşünün. Şimdiye kadar kadınların mesaj atmak için cesaret edemediklerini düşündüm ama cesaret edip atanlarda kaprisli kendini naza çeken tipler doldu.

Bence kafanız karışık benim hayatınızdaki yerim şu olmalı " vajinamı yalatıp rahatlamam lazım" bu düşüncenin karşılığı beni çagrıştırmalı. Diger türlü gercekten cok anlamsız. Mesaj atıp sonra da vajinasını yalatmak icin yalvarmamı bekliyor. Durmadan yazmaktan usandım ama tekrar edeyim. Benim aradığım kadın bana keyini çıkara çıkara vajinasını yalatmak istemeli, istedigim istekli kadın tabirinin en basit hali bu. Agzıma dayayıp amcığı yalamamı istemeli, agzıma boşalmak istemeli.. Doyasıya amcığını yalatmak istemeli...

Oyle naz, kapris degil bir an once bulusup agzima vajinasını dayamak istemeli....

Istegi vajinasını yalaymak olan kadınlar mesaj atsınlar, lütfen!!


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Naz kapris yapacaginiz kisi ben degilim"