Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

40 yasinda evli ve vajina yalayan erkegim

40 yaşında evli ve vajina yalayan erkegim.






Nerden çıktı bu başlık şimdi diyecek olan takipcilerim var. Çok fazla olmasa da bazı hanımlar olayı tam anlamamışlar. Size bir kaç şeyde garanti verebilirim. 

Keyifle vajina yalayan, vajina yalama tutkunu bir erkegim.

Vajinasını yalatmak isteyenler icin dogru adresim. Bu konuda iddalıyım, benim kadar istekli ve iyi vajina yalayan bir erkek bulamazsınız. Bundan eminim. Yaklaşık 10 yıldır blogum acık. Simdi bir kac kisi daha çıkmış olsada profillerine baktığımda bana bile guven vermiyor.

Guven ve gizliliğinize özen gösteririm.

Bunu en iyi benimle beraber olan kadınlar farkeder. Bu konuda onların bile akıllarına gelmiyecek sekilde gizliliklerini ve guvenliklerini gözetir ve daha güvende olmaları ixin yonlendiririm. 
Siz guvenip telefon numaranizi veya gercek isminizi sormam, siz isterseniz paylasırsınız istemezseniz de kesinlikle sormam. Hatta soylemek isteseniz de pek bu konuya sıcak genelde kendiniz icin secmis oldugunuz sahte isimlerle hitap ederim. Hala ne ismini ne de telefonunu bilmeden gorustugum hanimlar var.Kadınların kim olduklarından ziyade beni ilgilendiren vajinalarını gercekten bana yalatmak isteklerini hissetmek.

Boşalıp rahatlamanız garantili

Bunu size garanti veriyorum. Gercekten kendinizi rahat hissettiginiz de, kendinizi bana teslim ettiginiz de vajinanızı yalatarak boşalmanın keyfine varacaksınız.Gizli bir dunya kurmak istiyorum. Sizin icin ve kendim icin...

Bunların haricinde sıradan bir erkegim. Oyle albenisi yuksek bir goruntum yok. Elim yuzum duzgun sayılır. Benimle iletisime gecen bazi hanımlar yaşın buyuk diyor. Yani 19 yaşında benimle beraber olmak isteyen ama uzakta oldugumuzdan gelemeyenler varken bu yaşımı büyük bulanları anlamıyorum. Bir de ne istedigini bilemeyenler var. Benim hayatınızdaki yerim am yalıyıcınız, vajina yalıyıcınız olarak konumlandırın. Evleneceginiz erkek gözüyle bakmayınız.







Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "40 yasinda evli ve vajina yalayan erkegim"