Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalamak keyif ve tecrube ister.

Vajina yalamak keyif ve tecrube ister



Vajinanızı yalatıp rahatlamak istiyorsanız benimle gonul rahatlığı icinde iletisime gecebilirsiniz. Ergenlik döneminden itibaren en büyük arzum keyifle doya doya am yalamaktı. Eşimle yaşıyamadığım bu isteğimi bende bu blog sayesinde tatmin ediyorum. 2009 senesinden hatta daha eski olabilir bu blogu actım ancak tabi bazı kriterler çercevesinde yaklasık yirmi kadınla unutulmaz keyifli anlar yaşadım. blogumu acarken bu keyiften bir haber olan bir çok erkek bu yolla sikisebileceklerini de gorup simdi her yerde bu tarz blog veya ilanlar goruyorum. Tabi bu tarz cinsel arzuyu ben kesfetmedim. Roma veya daha eski uygarliklardan gunumuze ulasan cizimler de vajina yalatan kadin ve vejina yalan erkek tasvirleri mevcut. Ancak son 10-15 yılda olusan tum blog ve benzeri olusumlar benim blogumdan hareketle olusturulan bloglar.
Benim kadinlardan talep ettigim iki sey var. Birincisi am yalatma istegi, vajinanızı agzima dayayip sizi yalamamı isteginizi hissetmem, ikincisi tabiki temizlik.

Bence sizin de bir kac isteginiz olmalı. Birincisi tabiki iyi ve tecrübeli bir vajina yalayan erkek, küçük cocukca hesaplari olmayan güvenilebilir bir erkek. Bu sartları tasıyan ve tanıştığınıza pisman olmayacağınız bir erkegim. Referans veremiyorum ancak tanışınca bu sıfatlara ek olumlu sıfatlar ekliyeceksiniz emin olun. http://vt.tumblr.com/tumblr_nxpxxlp2Ca1qlq40c.mp4
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina yalamak keyif ve tecrube ister."