Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tesetturlu Turbanli

Tesettürlü Türbanlı Olmanız benim için önemsiz

Bir kadında ilk aradığım şey am yalatma isteği yani am yalatmak istiyor mu istemiyor mu. Sonrasında kişisel temizliğine dikkat ediyor mu bunun haricinde türbanlı veya tesettürlü veya çarşaflı olması beni zerre ilgilendirmiyor. Tabi ki bunlari yazdığımda hassas oldukları seyleri göz ardı edeceğim anlamina gelmiyor. Bu her kadın icin geçerli fiziki görünüslerine göre davranmam.

Hayatıma az da olsa tesettürlü kadın girdi. Kadınları sınıflandırmıyorum aslında tesettürlü başı açık kadın benim için önemli degil. Benim tek kıstasım arzulu ve şehvetli olması. Tabi vajinasını yalatmak istemesi. Tesettürlü kadınlar gerçekten çok sehvetli kadın. Ne tür cinsel zevke yönelseler diger kadınlardan çok daha sehvetliler. Bu yönleri ise beni başka türlü cezbediyor. 


İlk tesettürlü bir kadınla tecrübem


İlkler unutulmaz ve benim de cinsel açıdan bu tecrübemi unutmam mümkün degil. Telefonda yaklaşık 20 yıl önce bir yanlış numara eseri tanıştığım Ebru (gercek ismi degil) cinsel hayatımda oral sekse tapmama neden olan kadındı. O 19 bense 20 yaşındaydım. Oral seks derken yer durumumuz ve onun da kabul etmemesi nedeniyle sadece o bana oral seks yaptı. Hayatım boyunca sakso çektirmek istediğimde hala onun hayalini kuruyorum. Balıketi, bembeyaz teni güzel yüzü, hafif çekik gözleri iri dudakları buyulemisti. Telefonda sohbet ederken hemen her defasında beni boşalmış ve kendisininde ıslandığından bahsedisi.. Vajinasını yalamak istedigimi soylediğimde o da çok istemisti ama yirmi yıl önce günümüzdeki olanaklar yoktu. Ama haftasonlari gittigimiz sinemalar da hayatimda tatmadığım oral seksi yaşattı. Hayatımda simdiye kadar o kadar iyi oral seks yapan, sakso çeken bir kadinla hala tanışmadım. Benim am yalarken kendimi kaybetmem gibi sikimi yalamaya başladığında kendinden geçiyor. Eme eme sakso çekiyor ve agzına boşaldığımda igrenmek bir yana bir damlasını bile boşa gitmesine izin vermeden yalayıp yutuyordu.  Rahat bir yerimiz olsa daha güzel sakso cekerim sende benimkini yalarsïn diyordu. Bir arkadaşı yan cizmese evinde bir kac saat agırlayacaktı ama olmadı. 

Vajinasını yalayamadığım icin hep hayalimiz olan 69 yapamadığımız icin hep bir yanım eksik kaldı.

Mesafemiz cok fazlaydı ve yer ayarlıyamıyorduk, sinema da bir kaç defa yakalanmıştık. Yakalayanlar ses çıkarmasa da artık gitmeye utanıyorduk. Sahilde rahat olamıyorduk. O Küçükçekmece de oturuyordu ve orada bir tekstil atolyesinde çalışıyordu. Ben Kartal da oturuyordum ve issizdim. Zordu bizim icin her sey ama hic unutmadım. 

Hala ara sıra hayalini kuruyorum o bana sakso çekerken ben de vajinasını yalıyorum. Anlattiğı benim de bir kac deha avuclayıp iri dilim dilim amcığını 69 pozisyonunda yalayıp boşalıyorum.


Resim ve video bir porno oyuncusuna aittir.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Tesetturlu Turbanli"