Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

isyerinde vajina yalatmak

İşyerinde vajina yalatmak


Geçmişte yaşadığım kötü deneyimden yola çıkarak hep karşı çıktım ama sanırım yirmili yaşlarda yaşadıklarımla şimdi yaşayacaklarımı engellemem yanlış bir davranıştı.

Bunları neden yazdım otuzlu yaşlarda güzel yardımcıma karşı genç yaşta yaşadığım olumsuzluklardan dolayı bana olan ilgisine kayıtsız kaldım, onu anlamıyor  gibi davranarak uzaklaştırdım. Şuan düşündüğümde hata yaptığımı fark ediyorum. Düşünün iş hayatı hayatımızın ne kadarını kapsıyor. Ev de kaç saat geciriyorsunuz. Özellikle istanbulda yaşıyanlar bu hızlı ve karışık sehirde evden fazla işyerinde vakit geciriyorsunuz. Uyku haricinde sanırım 3-4 saat evde vakit gecirirken isyerinde 8-10 saat vakit geciriyorsunuz.

Isyerinde cinsellik veya ask yasamak cok mu anormal?

Aslında yaşamamak anormal bu şartlarda. Suan düşününce beni eşimden daha fazla anlıyan o yardımcımla sevgili olmalıydım.  

Düşününce işyeri müsait oldukça amcığını agzıma vermesi, masanın üstüne oturtup bu şekilde keyifle vajinasını yalardım. Hemen hemen her öglen herkes ögle yemeğine çıkınca ofis bize kalırdı. Ofisin anahtarı da ikimizde vardı ve aksamları yogun zamanlarda bir iki saat mesai yapardık.


Adınız

Email *

Mesajınız*


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "isyerinde vajina yalatmak"