Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muhtesem varliklarsiniz

Muhteşem varlıklarsınız.

Başlığı sadece bu kadın icin yazmadım ama tabiki bu kadın muhtesem gözüyor. Güzellik göreceli ancak bu kadın tek kelimeyle bence muhtesem. Fiziksel güzelligi baska bir tarafa asıl cezbeden sey kendine dokundugunda verdigi tepkiler. O kadar arzulu o kadar istekli ki en uç noktada..

Bacakların arasında olmayı istedim. Ama o orada hem oldugumu bilsin hemde bilmesin. Varlığım o istediginde belirse, bana ihtiyac duydugunda.

Cok istekli her dokusunda kendini kaybediyor. Amcığına dokunduğunda tum vucudunda zevk dalgaları yayılıyor. Bacaklari arasina uzanip gozgoze geldigimizde yalamami istedigi an yalasam sonra tekrar devam etse kendini parmaklamaya. O icine soktugu parmaklari emdirip guzel etli vajinasını ve göt deligini yalatsa. En sonunda bosalirken amcıgına dayansan ellerim o guzel memelerinde kurtulmaya calıştıkca dilimi amcığın derinliklerine daldırsam, kıvranarak çığlık çığlıga agzıma boşalsa.



Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar




Adınız E-mail:
Mesajınız:


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Muhtesem varliklarsiniz"