Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yillardir keyifle izledigim am yalama videosu

Yıllardır keyifle izledigim bir am yalama videosunun uzun versiyonunu buldum. Bir kaç dakika daha uzun olan bu versiyonunu sizinle paylaşmak istedim.

Bu videoyu benim icin özel yapan bir kaç faktör var. Birincisi ve en önemlisi amator çekim olması yani doğal olması. Amatör çekim am yalama videosu olduğu zaman bu keyfi tadan benim gibi sıradan insanlar da var sevinci ve kendini normal hissetme duygusu önemli. Neden normal hissetme önemli derseniz de esim ve normal hayatta tanıştığım kadınlar vajina yalayan erkege farklı bakıyorlar. Kısaca sapık gozuyle bakıyorlar. Bu arada buradan tanıştığım kadınlar sacmalama diyorlar bir kadın vajinasını yalatmayı istememesi imkansız. Kendilerinin ne kadar özel olduğunun farkında değiller. Ciddi soyluyorum am yalatmayı seven normal hayatta karsıma kimse çıkmadı.

Kısa bir sey anlatayım 26-27 yaşındayken 35'li yaşlarda bir sevgilim vardı. Hayatımda cinsellik yasadım ve bir kadını keyfini çıkara çıkara sikmenin ne oldugunu bana ögretti. Yani erkek sikerken kadinin istedigi gibi keyfini cikarmali kuralsiz yasaksiz. Neyse bir kac gunde bir gorusuyoruz ve sabaha kadar sevisiyoruz. Sabah o halde ise gidip bir gun dinlenip tekrar bulusuyoruz ve sevgilim istedigini yap utanma cekinme kisaca seninim dedi. Bu rahatlikla bir gun vajinasını yalamaya başladım ama kopek gibi am suyu yuzume dudaklarima yapisti, ucuyorum kisaca birden yetmedimi dedi, yani hic istemiyormus ben istedigim icin katlaniyormus. Tekrar  eski hale donup sevistik ancak o bile yeter, yetmedimi vajinami yalamam dedi unutmuyorum.

Vajinasını yalatan kadınlar bu zevki tadan kadınlar anlam veremiyorlar ama gercekten cok azsınız.
Vajina yalarken yaladığım kadının istekleri benim icin onemli yani vajinasını yalarken yönlendirmesine açığım ancak videodaki kadın benim icin fazla dominant ... Vajinasını yalatan kadını sikeceksem eger keyfini cikara cikara sikerim. Yani ipleri elime alırım.




Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Yillardir keyifle izledigim am yalama videosu"