Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalama fetisistiyim.

Vajina yalama fetisistiyim.


Yani, am yalama benim icin cok seviyorumla açıklanamaz. Sulu bir amcığı yalarken kendimden gecerim. Zaman o an icin benim icin durur. Vajinanızdan akan am suyunuz dilime degdiginde tum vucudum ilac verilmis gibi uyusur, tamamen kendimden gecerim. (Videomu izleyenler bunu gorebilirler, hissedebilirler)

Ergenlik donemim de sinemada porno izlerken en fazla bekledigim sahneydi iri ve kıllı amların kopek gibi yalandığı sahnelere biterdim. Kacak olarak 14 yasinda girdigim sinema da am yalama sahnesini ayrintisiyla izlemeye calisirdim.  Eger guzelse saatlerce beklerdim tekrar izlemek icin... Gece gec saatlere kadar 5 dakkalik am yalama sahnesini izlemek icin bekledigim oldu. 

Bir kadınla karsılastıgımda amcıgını cok merak ediyorum, tahminlerde bulunuyorum. Elimde degil... Sokakta is yerinde nerde bir kadinla karsilassam ilk once amcigi nasildir diye dusunuyorum. Etli midir, sulu mudur, kıllı mıdır?  Kıllı am bulmak mesele, 21 yasında güzel genç bir kadınla tanıştım, ok dedim kesin kıllıdır. 21 yaşında genç bir kadının kostura kostura lazerle tum vajinasinin killarını aldırmış olması şaka gibi.

Vajina yalama videosu. Aşağıdaki am yalama videosundaki am yalayan erkek benim. Çok daha etkileyici ve daha güzel olan video yaladigim kadin tarafindan silinmis.





Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina yalama fetisistiyim."