Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ufak bir açıklama

Bazı mail ve bazı kadınların tavırlardan dolayı ufak bir açıklama yapmam gerekli oldu.

Evli bir erkeğim, evli olmasaydım bile kadınlar iyi kötü iletisime gecebilen bir erkeğim ve kadınsız kalmam. Bunu testte ettim. ;)

Esimle sabahın erken saatlerinde ettigimiz bir tartismadan sonra, tartismada soyledigi 'sana kimse bakmaz' gibilerinden aptalca bir sozden dolayi gun icin de iki tane cok genc ve guzel kızla tanıştım. Bir tanesiyle de tenha bir kafe de nerdeyse ayak üstü sevistim.

Bunları neden yazıyorum?

Bazı mesaj atan kadınlar peslerinden koşmamı bekliyorlar veya sevgilileriymişim gibi naz yapıyorlar. Sevgilim olmasını istedigim bir kadın var oda açıkçası bana çok uzak bir sehir de, bir tatil beldesinde.

Ben durmadan blogumda yazıyorum istekli olmalı, amını agzıma dayayıp yalatma isteği.
Eger naza çekecekseniz açıkcası anında spam isaretleyip sonra donus yapmıyorum.

Naz edeceğiniz kisi ben degilim. Birazda olgun kadınlarla ilgilenmemin sebebi bu açıkçası. Ne istedigini bilmeli veya benimle neden iletisime gectigini bilmeli.. 39 yasindayim, sanırım hakkımda sayfam fazla okunmadığı icin gözden kaciyor.

Mesela aaa yasin fazla diyor birisi, birisi de begenmiyor. Olabilir mi, gayet normal olabilir tabi. Ama birsey gozden kaciyor  ben seninle evlenmeyi dusunmuyorum ki, belirli bir duzende bir birimize zaman ayirip amcigini yalatacaksan mesaj at lutfen...

Lutfen iletisime gecme amacı vajinasını yalatmak olan kadınlar olsun.. Lutfen bunun haricinde  sirf geyik olsun diye mesaj atmayın.

Mail:           oralmasaj@gmail.com
Twitter      @orlmsj
Instagram @oralmasajx





Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Ufak bir açıklama"