Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En begendigim am yalama videosu

Bazen soruluyor seni en fazla etkileyen am yalama videosu hangisi ?


Burada yayınladığım vajina yalama videolarını özenle secmeye çalışıyorum. Yani hemen hepsi özeldir. Ancak illa bir ayrım yapmam gerekirse bu vajina yalatma videosunun ayrı bir yeri var.

Bu arada tum blogumda bulunan videolardan daha fazla beni etkileyen acıkçası benim bir videom vardı. Ne yazıkki videoyu çeken partnerim silmek zorunda kalmış. Çektikten sonra bir kac saniye izleme fırsatımız olmustu ikimizide  buyulemisti.

Bu en etkileyen videolardan birisi olmasının nedenlerine gelirsem.

  • Vajinasını yalatan kadın bacaklarını amcığını yalayacak kadının keyifle rahat rahat yalaması sağlayacak bir pozisyon almış ve vajinasını bir anlamda  yalıyacak patnerine sunmuş. 
  • Etli ve iri bir amciga sahip.. Harika bir vajinası var.
  • Sulu bir amcıga sahip. Am suyunun fazlalığına bayıldım. Tadını cok merak ettim. Hepsini emmeyi çok isterdim. Muhtesem gozukuyor. 
  • Son olarak da amator cekim olması, yani para pulla degil oradaki kisiler bilincli ve zevk icin oradalar. Para pul icin degil...
  • Diliyle bızı uyarıp iyice sulanana etli amcığa dudaklarini dayayıp emmesi.. offf muhtesem bir goruntu. 
Vajina dudakları, sulu ve etli amcığı yalamayı çok isterim. Bu vucut olçülerinde yani etli iri dudakları olan bir partberim olmustu, onun amsuyu boyle akmıyordu. Baska bir partnerimde bu kadar etli olmasa da amcıgı gayet iyiydi ve onunda am suyundan bogulacak gibi olmustum. Ikisi bir arada henuz çıkmadı karşıma ama bir hatunum boyle ama uzakta.. Sulanmasi da etli iri amcığı da tam istedigim gibi.. S... 

vajinasını yalatmak isteyen hanım iletisime gecebilirler. 

oralmasaj@gmail.com | @oralmasaj 


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "En begendigim am yalama videosu"