Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakire vajinasi yalamak

Bekaretini kaybetme korkusundan vajinasını yalatmak icin tutussada bana mesaj atmaya cesaret edemiyen, cesaret etsede sonunu getiremeyen kızlar var.

Ne kadar anlatsamda vajina yalatmanın bekarete zarar vermiyecegini ama bir türlü  ikna edemedim. Yani bekaretinizi bozmam icin dilimin 8-10 santim asgari icinize girmesi lazım. 8-10 santim demek benim dilimle alnımı yalıyor olmam demek. Bu da mumkun degil. En azından benim dilim agzimdan 8-10 santim çıkmıyor.

Gerci bulusmaya ikna ettigim bir kız da beynimi sikti. Endise ve güvensizlikten kaskatı vucudu, bir türlü sulanmayan amcığı ve inatla dediklerimi yapmaması. 5-10 dakkika kucagima gel opup koklayayım az zaman gecirelim biraz daha rahatla dedikce farkli bir tavra girdi.  Soyunmadan bacaklarini araladi kilodunu cikardi kendi yuzunu orttu ve yala dedi. Yaladım ancak o stresten ne am suyu geldi. Ne o zevk aldı ne de ben... 10 - 15 dakka sonra giyin cık dedim. Sasirdi ve mutlu oldu kacarcasına giyinip cikti. Olan benim katlantigim dunya masraf ve ayırdığım zamana oldu. Sonra ozur diledi hatta haftalar sonra tekrar mail atti goruselim diye ancak ben kabul etmedim. Ayni seylerin tekrarından korktum.

Bakire bir kızı bu sekilde yalarım, parmak sokmadan tabiki. Amcigini assagidan yukari keyifle yalayıp am suyunu emip sonra bizirini dilliyerek bosaltıp am suyuna doya doya kavusurum..

Vajinasını yalatmak isteyen bakire kızlar da bana ulaşabilir. Bekaretinize zarar vermeden keyifle boşaltıp saatlerce amcığınızı yalarım.



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Bakire vajinasi yalamak"