Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajinanin dudaklarina ve amcigin yarigina bayildim.

Vajinanin dudaklarına ve amcığın yarığına bayıldım.


Ben mi çok farklıyım bilemiyorum ama böyle bir am yalamadan keyfi çıkar mı?

Sırf sikerek bu kadının tadı çıkmaz. Baldırlarını, kalcalarını, göt deligini ve o muhtesem etli vajinasını yalamadan siksem ne olur, sikmesem ne olur.

Bir kadının başka türlü tadı çıkmaz ki. Amcığının muhtesem yarığına bayıldım. Her gun bıkmadan yalıyabilirim. Mesela sabah bu kadın sikimi emmeye baslasa o zevkle uyansam 69 da bu sekilde amcığı ve güzel baldırlarıyla karsılassam bir saniyelik saskınlıkla kendimden gecirecek bir sevinc ve mutlulukla yalarım.

Veya boyle guzel bir amciga sahip bir kadını hergun ondan erken kalkıp amcını keyifle yalarken uyandırırım.

Am yalamaktan daha keyifli bir sey düşünemiyorum. Maddi durumum çalışmadan asgari bir düzeyde olsa, çalısmadan da yasamımı sürdürebilsem bir kadını sabahtan aksama yalayıp her gun keyifle de sikebilirim.

Ben normal bir erkek degilim kabul ediyorum. Am yalamak dunyada bıkmadan keyifle yapabilecegim bir sey. Etli iri vajina dudaklarını yalamayı çok seviyorum.

Vajinasını yalatmak isteyen kadınlar iletisime gecsinler. Beklentinizin ötesinde köpek gibi vajinanızı yalarım. Böyle etli iri ve muhtesem am yarığına sahip kadınlara bayılıyorum.

Yanlış anlasılmasın temiz olduktan sonra yalamıyacağım am yoktur.



Vajinasını yalatmak isteyen hanım buradan gonderdiginiz mesajiniz direk telefonuma gelmekte.
Sadece vajinasını yalatmak isteyen hanımlar.


Adınız


Mail adresiniz


Mesajınız


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajinanin dudaklarina ve amcigin yarigina bayildim."