Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Orospu cocuklari

Orospu cocugu senin ilan gibi yorumunu burada yayinlamak zorunda degilim.

Ben bu blogu esimin vajinasini yalatmak istememesi ve hatta vajina yalatmaya sapiklik gozuyle bakmasindan dolayi actim.

Blogumu takip edenler am yalama hastasi oldugumu bilir. Sadece sikismek istesem tanisan kadinlar bilir ki normal hayatimda da kadinlarla iletisim kurabilen bir erkegim. Sikmek icin kadin arasam cok rahat sikismek icin kadin bulanilirim. Hatta bir gorusmemde daha yeni yalamaya basladigimda hadi sik sik diyen bir kadinla bozusup evden gitmesini istedim. Evet fevri davrandım ama am yalamaya doyamdan sikismek istemiyorum.


Derdim sulu etli dudaklara dahip bir amcigi doya doya yalamak. Yaladiktan ama doyduktan sonra keyifle sikerim isterse partnerim ama derdim ilk once am yalamaya doymam. O tadı almam. Bunu anlatamam yani o amcigin sulandigindaki tadini.

Bu yaziyi neden yazdim? Orospu cocuklari yorum yapip am sikmek istiklerini yazip bir de yayinlamayinca da kufur ederek yorum yapiyorlar.

Eger kadinlarla beraber olmak istiyorsan ya medeni cesaretini toplayip o kadinla iletisime gec ya da anani sik. Bana kufur etme yayinlamak zorunda degilim. Orospunun sıctıgı.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Orospu cocuklari "