Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ucret almiyor ve ucret vermiyorum

Ücret almıyorum ve ücret vermiyorum.


Bu aralar uyku düzenim tamamen bozuldu. Gece kalkınca telefona baktım. Genc bir kadın mesaj atmış. Sohbet etmeye başladık. Istanbul avrupa yakasından bir kadın. Uzun zamandır istanbuldan biri yazmamıştı. Sevindim açıkçası. Neyse cok zamaninızı almıyayım. Birden muhabbetin rengi degişti. Ilk defa bir kadın para istedi veya ima etti. 

Bana ucret oneren cıktı ama dusununce nedenini oral masaj yani bir hizmet verdigim sanıyor. Ciddi ciddi bir ucreti sadece ankara da bir kadın onerdi. Oda ne olur gel yol ve kalacak masrafların benden diye ama problem olan zamandı yoksa bu kadar vajinasını yalatmak isteyen bir kadını geri cevirmem. Onun haricinde ucret olarak izmir de bir kadın 100 TL olurmu demisti. ;) vizite ucreti gibi. Tabi hic birini kabul etmedim. Kabul etmem de o kadar istekli olmasi da ayrica hosuma gider.  Yine cok dagildi konu. 

Dun gece genc bir kadın para istedi ve tabiki bu igrenc muhabbet orada kapandı. Evet ilk defa karsilastim.  Ben cok fazla cinsel iliskiye girdigini dusundugum kadinlari kirmadan beraber olmuyorsam bir kadina ucret vererek beraber olmam.. 


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Ucret almiyor ve ucret vermiyorum"