Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asuman

Asuman'la yaz başında gece telefonuma gelen maille sohbet etmeye basladık. 40'lı yaşlarda ama gönderdiği resimlerde 20'lik bir çıtır vucuduna sahip güzel bir kadın. Guzelliginin yanısıra ayak bilegindeki halhal hemen dikkatimi çekmişti. (Halhal kadını♡ )

Istanbul dışından olması nedeniyle çok ciddiye alamadım. İstanbul dışından simdiye kadar onlarca kadınla konusmama ragmen sadece iki kadın gelmisti.

Çok umudum olmasa da bekliyecektim. Bir süre sonra benden kaynaklanan bir tatsızlık yaşadık. Şimdi bu satırları yazarken aklıma geldi. Buyuk tutkuyla yaşadığım ilişkiler de hep tatsızlık olmuştur. Istisnasız hangi kadınla tartışsam kesinlikle beraberligimiz o kadar tutkulu oluyor.  Tuhaf adamim vesselam. 😊

Asumanin gercekten gelebilecegine cok ihtimal vermezken geldi. Konusup anlaşmıştık ancak son anda suan anımsamadığım bir işim çıkmıştı. Zaten kısıtlı bir zamanda gelip gitmis ve gorusememistik. Ama artık Asumanın gercek oldugunu biliyordum. 😊

Gercek oldugunu biliyordum derken başbaşa kaldığımızda gerçek olduğuna inanamamıştım.

Asuman sarışın, uzun boylu, ince ama harika vucut hatlarına sahip mukemmel fizigiyle mankenlere modellere tas çıkacak cinsten bir kadındı.  Sesi ve kahkahası icinizi ısıtır, dudaklarini ve boynunu opmeye doyamazdız.

oralmasaj


  • Asuman ve ilk am yalama videom

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Asuman"