Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asuman'la tanışmamız

Asuman'la tanışmamız


Ne kadar süre geçti üstünden anımsamıyorum ama çok fazla zaman geçmedi. Asuman tekrar istanbul'a gelecegini haber verdi.
Sonunda görüsme günü ve saati geldi ve zamanımız kısıtlı oldugundan yakın bir yerde görüsmemiz gerekiyordu. Kadıköy de bir suit tutmak zorunda kaldım.

Suitte kendisini beklerken dusa girdim, hava sıcakti ve terlemistim baya.. telefonla gorustuk o guzel sesini duydum. Kendine guvenen emin ve tok bir sese sahipti, iyice heyecanlandım. Alış veris yapmak icin suitten ciktim ki taksiden indi ve o an saci durusu sesi beni benden aldı. Incecik uzun boylu ve farklı bur kadın oldugunu hissettigin beni heyecandan oldurecek 10 saniyelik tanisma suite yonlendirip anahtari verdim ve alis verise gittim. En yakin tekel diye dolandim dolandim dolandikca sinir oldum terledim. Nerdeyse kosarak gidip geldim heyecanla...

Iceri girdigimde hala bu guzel kadinla beraber olacagima inanamiyordum. Hoslandigim kadin tipinden farkli bir kadinin beni bu kadar carpmasi da tuhaftı.

Sohbet ederken oturmus koltuga opusmek istemedigini soyluyor. O an bir an çıkmak bile istiyorum. Büyü birden bozuluyor. Hani filmlerde birden rüyanın kesilme anı vardır. Aniden dagılır gordugunuz ruya o anı yaşıyorum. Keske soyleseydin gibilerinden konusurken isteksizlesmis halde uzun ve anlamsiz bir sohbete giriyoruz.

Neden onemli derseniz oksamayi opmeyi hem cok severim, oksayip optugum kadınla daha yakınlaşırım ve oksayıp optugum kadın gerginligini üstünden atar ve vajinasını yalamak daha güzel olur. Amcığı sulanınca yalamaya da doyamam..

Bir kac kadında yaşadım bu durumu yani opusmeden am yalarmıyım tabi ama kadın kupkuru olunca yalıyasım gelmiyor. Am suyu akmadan ne kadar yalasanda nafile.. o tat agzina dolması lazım.

Asuman ve ilk am yalama videom


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Asuman'la tanışmamız"