Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajinasini yalatmayi dominant kadinlar biliyor

Vajina yalatmak da başka bir meziyet mesela benim için vajina yalatma isteği aslında kadının yalatırken dominant davranması, burada kastettiğim şey sertlik değil beni yönlendirmesi ben her türlü am yalamaya bayılan birisiyim. Ama kadınımın yalatırken hükmetmesi onunda zevk daha fazla zevkine varmaya çalışsması beni iyice kendimden geçirir ki beraber olduğum kadının zevkin doruklarına çıkması vajinasının daha fazla sulanması ve beni am suyununa doyurması demek ve tabiki zevk aldığınız keyif alldığınız bir anı tekrar yaşamak ve rahatlamak istersiniz.

Am yalatmak istiyen dominant kadınlarla daha keyifli zaman geçiriyorum

Am yalatmak istiyen ve partnerine nasıl keyif aldığını ve yalatmak istediği şekilde yönetmesi, dominant kadınlarda daha fazla ve yalatmak için istedikleri her talep benim için daha büyük bir haz.



Am yalatmak vajina yalatmak
Dominant kadin
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajinasini yalatmayi dominant kadinlar biliyor"