Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Okuzler yazmasin

Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar iletisime geçsinler.


Daha kaç defa yazmam gerekiyor bilmiyorum. Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar iletisime geçsinler. Neresini anlamıyorsunuz?


Bir de mesaj atanlar, iletisime geçenler erkekligimden utandıracak tipler. Ya öküz hayatında "amını sikerim" diye kaç kadınla iletisime gectin. Bu şekilde iletisime gectigin kac kadınla beraber oldun, inan merak ediyorum. Öküz "amını sikerim" yazdıktan sonra telefon numarasını bırakmış. Lan hic mi başına bisey gelecegini dusunmuyorsun. 

Seytan diyorki gay sitelerine lokum gibi gotum var diye ilan bırak bu öküzü araya araya en sonunda ikna edip siksin birisi. Bu derken birtane degil on tane degil.

Erkekler yazmasın ugrasmayi bos verin, bu igrenc mesajlarinizdan biktim.

Beyninizi calistirin o telefon numarasini birakiyorsun ya bir am icin inan basina bir suru sey gelir. Bunlar arasinda en iyisi gotunu siktirmek olabilir.


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Okuzler yazmasin"