Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kadikoy de yeni yerim.

Kadıköy de yeni mekanım.


Biraz takıntılı bir adamım.  Blogumu takip edenler bilirler. Fetisistligi olan bir insanım tabi dogal olarak boyle bir insanin baska takıntıları olmaması imkansız.  Bunlardan birisi temizlik. Temizlik takıntım bulustugumda  ortamla alakalı ve vajina yalarken  bir anlamada dunyadan koparım ancak o ana kadar yani kendimi kaybedip yalamaya basladigim ana kadar yalarken pis bir yer oldugu konusunda yerlesmisse kendini vermem zaman aliyor. Ama yogunlasmis am suyunun tadini aldigim zaman artik bu dunyaya ait bir insan degilim. 

Yazıyı ne icin yazdim neler anlattim. 😊


Diger tutkum ara sira keyifle bira icmektir. Bira derken  efes urunlerini agzima surmeyeli yillar gecti ... #Tuborg benim bira deyince aklima gelen biradir. Tuborg bulamadiğim icin bira icmekten vazgecebilirim. Bu aralar efes grubunun baskisindan dolayi tekeller haricinde kafe vb yerlerde Tuborg bulmak imkansiza donmusken tamamen raslanti eseri Kadikoy Baris Manco karsinda yeni (benim icin en azindan) acilan bir kafe barda Tuborg buldum.  Tuborg takintimi artik burada giderecem.  

Gideriyorum da... 


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Kadikoy de yeni yerim."