Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

69 pozisyonu

69 pozisyonu

Daha önce de paylaşmıştım beraber olduğum kadınlardan sadece 3-4 kadınla yaşadım ama bu çift çok ama çok iştahlı yapıyorlar sizinle paylaşmak istedim.
69-pozisyonu
69 pozyonu

Her ikisi de patnerini deli gibi istiyor ve keyifle bir birlerini yalıyorlar. 

Geçen gün güzel bir genç kadın mesaj attı, bakireyim ama hem yalamak hem yalatmak istiyorum.. Senin sikini somura somura emmek ve ağzıma bosaltmak istiyorum, aynı şekilde sende vajinamı deli gibi yalayıp butun gun saatlerce birbirimizi yalatıp boşaltalım, belki bakire olduğum için bir posta da götten sikersin diye. 

Götten sikermiyim bilmiyorum ama bütün amcığı yalamak ve sikimi yalatmak güzel olabilirdi.  Bakalım...

Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadinlar mesaj atsınlar. Hanımlar biraz cesaret gösterin. Bu keyfi beraber yasayalım. Hayat geçip gidiyor. Sonra yaşamaya cesaret etmedikleriniz listesine eklemeyin. Tek amacım vajina yalamak.. Doyasıya keyifle am yalamak. Mesaj atın.

Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "69 pozisyonu"