Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hala cesaret edemiyor musun

Su keyfi yaşamak icin hala ne dünüyorsunuz. Isteğin varsa bir erkeğe amcığını doyasıya yalatmak ve rahatlamak istiyorsan mesaj atman yeterli...

Gerçekten vajinanı yalatmak istediğini hissettir bana videodaki erkeğin isteği benim isteğim ve yalamamla boy olcusemez. Referans verme imkanım olsa ve referansımla iletisime geçebilsen hemen mesaj atmıştın.

Cesaret edin inanın başka bir amacım gayem yok. Gizlilik ve güvenliğinizi sizden fazla önemsediğimi göreceksiniz. Inanıyorumki bu keyfi aldıktan sonra zamanımızın uyuması ve bulusup doyasıya vajinanıza taparcasına yalamamı istiyeceksiniz. Bu videodaki erkek istekli görüyorsanız benimle bir de vakit geçirin.
am yalatmak
vajina yalatmak am yalatmak


Bacaklarını amcıgının keyifle yalanması için aralaması, yalarken ekeğinin saclarını oksayıp vajinasına bastırması...Erkegin kudurmuş gibi iştahlı yalaması, tum vajinayı en ince ayrıntısına kadar yalaması. Ve o an kendini kaybedip anüsü de keyifle yalaması, dillemsi... Bunlari defelarca yaşadım ve devamlı yaşamak istiyorum. 



Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar
Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Hala cesaret edemiyor musun"