Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

facesitting ve 69 pozisyonu

Facesitting ve 69 pozisyonu


Oral seksin en güzel iki pozisyonu... Benim gibi am yalamayı seven bir erkek için doyasıya am yalıya bileceğim her pozisyon harikadır.

facesitting-yuze-oturma
facesitting yuze oturma
Facesitting ile ilgili bir kaç sey söylemem lazım. Birincisi beraber olduğunjz kadın bunu istemeli am yalatmayı seven yani vajina yalatmada istekli ve tecrubeli kadınlar kesinlikle bu tadıda ararlar. Yüze oturmada yani facesitting yapmada en keyifli sey amcığa doymanız ve bu pozisyonda am suyunun tum tadı agzınıza doymasıdır. Olumsuz bir tarafı patneriniz deneyimsizse veya yanlış duruş olursa nefessiz kalıyorsunuz ki bu da baska guzel.. Dusunsenize benim gibi am yalama hastası bir adam ama doya doya amcığı yalaya yalaya, agzı yüzü am icinde bogulması. Aylarca beraber olduğum bir kadın yüzümün kızarmasından korkup kalktı üstümden, nefessiz kalsam da bu sekilde ölmekten ben rahatsız degildim. 😊

69 pozisyonu


69 pozisyonu
69 pozisyonu
Bu pozisyon oral seks tutkunları için farklı bir anlamı var. Benim için oral seks cinsellikte sikişmenin üst aşamasıdır. Oral seks tutkunu bir patner ise başka bir aşaması. Bir erkeğe veya bir kadına o kadar susamıssın ki onun her zerresini yalamak, emmek, öpmek istiyorsun. Başka bir şekilde yazmak gerekirse  arzuladığın bedene tapmanın şekillerinden biri.

Ama bu gerçekten ama gerçekten hissedilerek yapilacak bir şey... Benim gibi vajina yalama tutkunu benim oral seks manyağı bir erkeğin yansıması olacak bir bir erkeğe benim bir vajinaya karşı hissettigim tutkunun yansıması gibi bir erkeğin sikini taparcasına emip, yalayacak, öpecek..
 Çok seyler yazmak da yaşamakda istiyorum ama takipçilerimi de bunaltmak istemiyorum.

Asagıdaki mesaj kısmından veya iletişim sayfasından bana ulaşabilirsiniz. Biraz cesaretini toplayın vajinanıza tapar gibi sizi doyasıya yalayıp rahatlatayım. 




Vajinasını yalatmak isteyen hanımlar mesaj atabilirsiniz



twitter: @oralmasaj | mail: oralmasaj@gmail.com
instagram:@oralmasaj_ | kik: oralmasaj
hangouts: oralmasaj@gmail.com