Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyada bu kadar güzel bir görüntü var mı?

Dünyada bu kadar güzel bir görüntü var mi?


Şu güzellige kayıtsız kalmak inkansız. Boyle bir güzellige doğanın en  büyük gücünün verilmesi raslantı olamaz, yani doğurganlik.

am yalama am yalatma
Bu güzellige baktigimda erkeklerle aynı türden sayılması haksızlık. Kadın başka bur varlık. Bu güzelliğin tadına taparcasına öpüp koklamak yalamak emmerek ibadet yapmak bir anlamda, iste yaptigim bu. Bu güzelligi tadina bakarak operek yalayarak ibadetimi tamamlak.

Bu fotografa baktımda her zerresini opup koklayıp yalamak geciyor. Am yalamaya bayılıyorum. Bacaklarını baldirlarını  ve güzel vajinasını saatlerce opup koklayip yalasam. Am yalama benin ibadetim bir anlamda. Az cesareti olan kadinlar ulasin lutfen. Sadece keyiflice am yalamak istiyorum.





Kadinlara ozel oral masaj | saatlerce keyifle am yalarim mesaj atin
maille ulasin oralmasaj@gmail.com
twitter: @oralmasaj
Hakkimda sayfasindan beni taniyabilirsiniz. Hakkimda |
Mesaj attiginizda direk telefonuma mesajiniz dusmekte, akliniza takilan her konuda bana mesaj atabilirsiniz. Am yalamaktan baska bir arzum istegim bulummamakta.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Dünyada bu kadar güzel bir görüntü var mı?"