Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

vajina yalayici diye meslek olsa

Vajina yalayicilik diye meslek olsa sabah sekiz aksam alti keyifle yaparım.

Vajina yalayici

Boyle bir meslek olsa ve belirli bir tarife ve bahsis sistemi olsa sanirim milyoner olurdum. O kadar istahli ve keyiflo yalardimki, bir suru hanim musterim olurdu. Tabi degismeyen kural insan hangi meslegi olursa olsun severek yaparsa başari kendinden gelir. 

vajina yalayici
Vajina yalayici
Dusundukce daha hevesleniyorum. Soyle bir.meslegim olsa daha ne isterim. Kulaga da hos geliyor 'Vajina yalayici' .
Belki gunun birinde belirli bir portfoy olusturdugumda acarim. ;)

Hayali bile guzel, bir hanim geliyor. Vajinami yalatmak istiyorum ama ara ara got deligimde de dilinizi istiyorum. Tabi deyip fiyati sorunca fiyat listesini gosteriyorum. Tamam deyip hazirlanip gelip saatlerce yalatip, bosalip rahatlayip giyinip gidiyor. 

Veya sirada bekleyenler olsa ;)

Simsilik portfoyum genis degil ama zamanla genisletip ofis acmayi dusunmem lazim.. 

Portfoyume girmek isteyen hanimlari bekliyorum. vajina yalamak benim icin cinsellikten cok ama cok ote oldugunu anladiniz sanirim.

Artık sadece cesaretinizi toplayin ve vajinanizi bu istahli adama sunun, vajinanizin hakkini versin. Vajinanizi keyifle saatlerce yalarim. Am yalamak benim acligim, suzuzlugum...



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "vajina yalayici diye meslek olsa"