Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

vajina yalatmak

Vajina yalatmak

Vajina yalatmak iste budur. Kızın vajinasını yalatırken aldıgı zevki yüzünden okuyabilirsiniz. Harika bir amcigi var bu arada etli etli. Vajina dudakları boyle iri olan kadinlara bayıyorum. Vajina yalarken en ince ayrıntısına kadar dilimle yalamak harika bir duygu.

Vajina dudakları yalarken önemli mi?

Vajina dudakları açıkçası yalarken benim için önemli,  vajinanin görüntüsünün de cezbetmesi vajinanızı yalarken daha keyif almami saglıyor. Ama en önemlisi nasıl görünmesinden ziyade bana vajinanızı yalatmak istemeniz. 

Vajina temizliği nasıl olmalı ?

Vajina temizli benim için koku ve normal olmayan hastalıktan kaynaklanan sıvının olmaması. Ama vajinanızın dogal kokusu ve tadına bayılıyorum.
Defalarca soyledim ama tekrar edeyim vajinanızın kıllı olmasi beni daha cezbediyor. Vajina dudaklarınız kalın ve vajinanız kıllıysa saatlerce keyifle vajinanızı yalarim.

amcik yalamak
Vajina yalatmak

Vajinanizi yalatmak isterseniz iletisime gecmeniz yeterli.

Vajinasını yalatmak isteyen hanımlar mesaj atabilirsiniz



twitter: @oralmasaj | mail: oralmasaj@gmail.com
instagram:@oralmasaj_ kik: oralmasaj
hangouts: oralmasaj@gmail.com




Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "vajina yalatmak"

  1. Bayiliyorum bu kiza bacaklarini aralamis, keyfince yalatiyor. Arada birndaha iyi yalamasi icin elemanin kafasini bastiriyor.. Harika bir amcigi var.. etli etli..

    YanıtlaSil