Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

tam yalamalik hayal gibi bir amcik

Amcik yalamada ayrimim yok acikcasi blogumu takip edenler benim vajinayi yalamam icin onemli iki seyin oldugunu farketmislerdir.

Birincisi, vajina temizligi.
İkincisi, istekli olmaniz yani amciginizi yalatmak isteginiz olmasi. Bu amcıgınızın temizliginden daha onemli.

Vajina temizliginden kastim killari kesmeniz degil tam tersi kıllı vajinalar her zaman tercih ederim. Vajina temizligi benim acımdan hastalıklı ve kotu kokmasidir. Usuten yani vajinasini usuten kadinlarda genelde bu koku olusur ben bir defa karsilastim... Kotuydu ;)

Kisacasi kendinize ve amciginiza iyi bakin...

Konuyu dagitmiyayim ama resmini ve videosunu gordugunuz amcik tam hayal gibi bir amcik. Videosunu izlerken ben aylarca daha guzelini yaladigimi fark ettim. Bunu izlerken fark etmek tuhaf ama inannin bundan daha guzel bir amcigi aylarca yaladim... Suan kendimi harika hissediyorum.. Yalarken de aklim cikmisti, guzelligine vurulmustum.

 Gulumseyince guzeller guzeli yuzu ortaya cikiyor, sevisirken guzel gogusleri, oksarken teni off o beyaz teni, yalarken asagidakinden kat be kat guzel amcigi ve got deligi... Hic doyamadim sana guzelim . Baskasin sen guzelliginle baska, tavirlarinla baska.

tam-yalamalik-hayal-gibi-bir-amcik
tam-yalamalik-hayal-gibi-bir-amcik






Kadinlara ozel oral masaj | saatlerce keyifle am yalarim mesaj atin
maille ulasin oralmasaj@gmail.com
twitter: @oralmasaj
Hakkimda sayfasindan beni taniyabilirsiniz. Hakkimda |
Mesaj attiginizda direk telefonuma mesajiniz dusmekte, akliniza takilan her konuda bana mesaj atabilirsiniz. Am yalamaktan baska bir arzum istegim bulummamakta.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "tam yalamalik hayal gibi bir amcik"