Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beraber oldugum ilk olgun kadin

Beraber olduğum ilk olgun kadın.



Bu yazımdaki olgun kadın videosu silindiginden bende neden kendi anımı yazmıyorum dedim. Tabi o zaman ben gençtim ve şuanki yaşımdan daha genç bir kadın benim için olgun kadın sayılıyordu.

Yanlış anımsamıyorsam 25 yaşındaydım. Universite yeni bitmis çok koklu bir firmada cok kotu bir maasla ve baslangıç seviyesinde eleman olarak çalışıyordum.

Hala arkadasligim surdugu bir erkek arkadasımla kartal veya maltepe de bir kafe tarzi bir yerde çay icip sohbet ediyorduk. Birden solumda iki kadin ve  iki cocugun bulundugu masada ki kadinlardan biri firikik veriyor. Hemde kilodu gozukuyordu. Tabi ara ara bakiyordum caktirmadan. Kadin etegini duzeltti ve o an bakisimi yakaladi. Saskinlikla utanma ve sonrasinda gulumseme belirdi.  Gulumsemeyi gordukten sonra bende gulumsedim. Neyse ara ara bakismaya basladik.  Artik sik sik birbirimize bakiyorduk. Yanimizdaki bos masada kalem ve gazete vardi. Gazetenin bir parcasini yirtip telefon numarami yazdim. Yazarkende gormesini istedim bir kac defa yaziyormus gibi yaptim. Arkadasim da fark etti yuh oglum bu koskocama  kadinlan hemde sisman dedi. Midene tukureyim felan dedi. Arkadasim 19-20 yasindan yukaridaki kizlara ve boy kilo oranina bakardi. Uzun boylu olursa 45-50 kiloyu gecsin istemezdi..  Tabiki o got sikimde degildi.

 Hatun bence tas gibiydi. Baliketi 35'li taslarda ve koyu kızıl saclıydı. (Bu videodaki kadina cok benziyordu ama boyle çırtlak bir kızıl degildi.)
Neyse telefon numarami yazdigim kadigi gosterdim. Ok dedi. Kalkti masadan garsona biseyler soyledi garson cafenin icini gosterdi bende ayaklandim. Kafenin icinde pastalara bakarken cocuguyla


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Beraber oldugum ilk olgun kadin"