Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzanıp Bacaklarinin Arasına Sadece Beklesem Agzıma Boşalsa

Uzanıp Bacaklarinin Arasına Sadece Beklesem Agzıma Boşalsa

oralmasaj.blogspot.com Kadınların kendilerini parmaklamsına özellikle amatör çekim videolara bayılıyorum. Hayalim kendilerini parmaklarken tam diplerinde uzanmak isterlerse göt deliklerini dillemek ve sonrasında boşalacakları zaman akan am suyunu yalayıp dilimi vajinalarına sokup tüm suyu emmek yalamak.

Güzel Öğretmenim Özlem Bunu Yaşamamı Sağladı

İstanbul dışından gelen Özlem çok güzel 40'lı yaşlarda harika fiziğe sahip güzeller güzeli bir kadındı. Çıkık kalçasını dolaştığımız sırada kesmiş suite gittiğimizde sarılıp beline dudaklarımız birleşmiş kalçalarını avuçlamıştım. Harika bir ön sevişmeden sonra Özlem uzanmış bacaklarını aralamış yalamaya başlamıştım. Kendinden geçmişti ve sanırım aralıksız yarım saat kırk dakka yalamıştım. Mola vermiş sigaralarımızı içip doya doya öpüşüyorduk. Sohbet vs on dakika sonra yine başladık. Özlem yalamaya başladığımda elini tükürükleyip amcığını parmaklıyor beni yönlendiriyordu. Sonunda göt deliğimi yala dedi ve kendini parmaklamaya başladı tükürüklediği parmaklarıyla amcığını okşuyor ben göt deliğini yalarken amcığının içinde g noktasını uyarıyordum. Türükleyip amcığına sürdüğü parmakları bana yalatıyordu. Tükürüğü am suyu bir birine karışmış göt deliğini dillerken ara verip parmaklarını emiyordum. O anı hiç unutamam.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Uzanıp Bacaklarinin Arasına Sadece Beklesem Agzıma Boşalsa"