Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önce Parmaklarını Sonra Amcığını Yalat

Önce parmaklarını sonra amcığını yalat

Kadınların kendini parmaklamasını seyretmek hoşuma gidiyor. Hayalim amcıkları iyice sulanıp zevkten kıvranmaya başladıklarında yavaşca o anın büyüsünü bozmadan yavaşça bacaklarının arasına girip ilk önce am suyunun bulaştığı parmaklarını emmek sonra da büyük zevkle ve kendimden geçersıne amcığına yapışıp zevk suyunun tamamını yalamak, emmek isterdim.

Eşimle kısa süren am yalama anım

         Eşimle evliliğimizin ilk yılında yavaş yavaş cinsel isteklerimizi birbirimize açıp cinsel fantezilerimizi gerçekleştirmeye başladığımız dönemde bunu gerçeklestirmek istedim. Öpüşmeyle başlamış bir birimizi okşayıp yavas yavaş sevisiyorduk. Yatağa uzanmış bende başının yanındı dizlerimin üstünde hafiften üstüne eğilmiş sikimi emmek istediğini söylediği için sikimi emdiriyordum, bir yandan da kendini parmaklıyordu. Kıllı am sevdiğimi bildiği için kılları kesmemişti. Parmakladikça sulanmış, parmaklarını kıllı amcığa daldırdıkça vıcık vıcık am sesi duyulmaya başlanmıştı. Daha fazla kayıtsız kalamadım. Iyice sulanınca ilk önce yaklaşık bir dakka daha izledim sonra amcığının ustundeki parmakları ve sonunda amcığını yalamaya başladım. Beklemiyordu irkildi ve kafamı itip yapma dedi.

Bir sey olmamış ama baya bozulmuş ve bozulduğumu belli etmemeye çalısıp bacaklarının arasına girip sikmeye başlamıştım. Dudaklarım amcığına değdiği için öpüşmeden öyle sikmiş ve ikimiz de bir an once boşalmamı istiyordu. Kendimi kötü hissediyordum o da o şekilde hissediyordu. Boşaldım ve temizlenip yattık, numaradan gülüşmeler, numaradan sarılmalar, içime oturmuştu.

Cinsel uyum olmadan bir evlilik çok anlamsız.


Am Yalamak

Adınız E-mail:

Mesajınız: *



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Önce Parmaklarını Sonra Amcığını Yalat"