Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalatmak nasıl bir duygu?

Vajina yalatmak nasıl bir duygu?


İnternette daha çok kadınlara yönelik yayın yapan bir sitede bu soruyu fark ettim. Yani "vajina yalatmak nasıl bir duygu?" sorusunu.

Deneyimlerime dayanarak söylemek isterimki vajinasını yalatan kadınlar zevkle gözleri ışıl ışıl oluyor. Özellikle  belirli bir peryotta görüşmelerimiz sürerken her görüşmemiz de daha rahat ve daha mutlu ayrılıyorlar.

Beraber olduğum hanımlar kendilerini rahat hissettikçe her beraberligimiz öncekilere  göre her açıdan daha güzel geçmekte. Beraber olduğum kadınla zamanla birbirimizi daha iyi tanımaya başlayınca dogal olarak kendini güvende hissetmeye başlıyor daha rahat ve zevkli bir beraberlik yasıyoruz.

Vajina yalatmak nasıl bir duygu, merakınızı sadece bir şekilde giderebilirsiniz, vajinanizi yalatarak.


Vajina yalatmak zevkli mi, keyifli mi, nasıl bir duygu karar verin. Biraz cesaretinizi toplayın ve mesaj atın. Vajinanızı keyifle yalamaktan başka bir gayem bulunmuyor.


vajina yalatmak keyifli mi
Aklınız da bu soru varsa bu videoyu izleyin.  Siz karar verin, vajinanızı yalatmak isterseniz benimle iletisime geçin. 

Vajinasını yalatmaya karar veren hanımlar aşagıdan veya iletisim sayfasından bana mesaj atip ulşabilirsiniz.





Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina yalatmak nasıl bir duygu?"