Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Starbucks Suadiye de kahve molasi

Starbucks Suadiye de kahve molası


Is gorusmesi icin geldigim Suadiye de Starbucks da kahve molası verdim. Cadde her zamanki gibi guzel ve bakımlı kadınlarla dolu. Kocalar çalışırken birbirinden güzel bakımlı kadın kafeleri doldurmuş ve guzelliklerini sergiliyorlar. 

Bu işyerinde çalışmak isterdim. Bir de yakınlarda bir sevgili bulabilsem harika olurdu. Güzel kadın maddiyatla ilgili degil ama bakımlı kadın maddiyatla birebir ilgili.  Gerci bakımlı kadınların ilk yaptıkları sey vajina kıllarından kurtulmak ama yapacak bir sey yok. 


Suadiye yakınlarında vajinasını yalatmak isteyen arzulu bir kadın arıyorum.

Birbirinden bakımlı kadınlar cevremde, o kadar azdırıyorlar ki anlatamam. 30 - 55 yaş aralığında evli, bekar önemli değil ama vajina yalatmak için istekli olsun. Vajinasını amcığını yalatmak , göt deliğini (anüsünü) dilletmek için istekli, arzulu ve biraz ceaaretli olsun yeterli.. Başka hiç bir sey istemiyorum. 

Bu arada tam istedigim güzellikde ve bakımlı kadınlar cevremde, bu bile mutlu ediyor. Maddi olarak rahat oldumu insanlar ne kadar bakımlı oluyor. 

Güzel kadın mı, bakımlı kadın mı? 


Tabiki bakımlı ve istekli kadın her zaman daha çekici benim için. Dünya güzeli olsa ama kendine bakıp etmese bir anlamı yok.

Suan buradaki kadınlardan hangileri vajinasını yalatmış olabilir, hangisi vajinasını yalatmaktan hoslanır tahmini yapıyorum. Bana has saçma bir oyun iste ..... 😊


starbucks suadiye

Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Starbucks Suadiye de kahve molasi"