Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Etli vajina dudaklari

Etli vajina dudakları


Vajina yalama hastası oldugumu sanirim blogumun (bloglarimin) takipcileri bimekte. Etli vajina dudaklarını yalayıp emmek ve kendi dudaklarimin arasında oldugunu hissetmek ve o muhtesem tatlarını almak inanın uçuruyor. Vajinasını yaladıgım bir kadın zevk titrerken dikkatini çekmisim. Gozlerim kapalı ve kendimden gecmisim. 

Doyasıya yalayıp ara vermemizi istediginde icecek birseyleri getirip koltukta ustume uzanıp heyecan ve mutluluğu gozlerinde taşar bir şekilde, ilk defa boyle bir sey yasıyorum sen kendinden geciyorsun. Muhtesemsin deyip dudaklarima yapısmıstı. 

etli-vajina-dudaklari
Etli vajina dudakları
Evet am yalamaya tapıyorum. Karşımdaki kadın istekli ve arzuluysa kendimden gece gece am yalıyorum. Amcığa ilk dudaklarım değdiğinde hissettigim seyin tarifini size yapamam.  O ilk dudagıma dilime değdigi an benim icin inanilmaz.

Bu kadını ozellikle o etli kıvrımlı vajinasını doyasıya yalamak isterdim. Gonca gül gibi yaprak yaprak. Dilimi ilk once o yapraklarda gezdirsem sonra keyifle yalasam. Emdigi parmakları bana emdirse..


Vajinasını yalatmak isteyen hanım buradan gonderdiginiz mesajiniz direk telefonuma gelmekte.
Sadece vajinasını yalatmak isteyen hanımlar.


Adınız


Mail adresiniz


Mesajınız


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Etli vajina dudaklari"