Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Düşündüğüm seyi mi yapıyor?

Internette haberlere bakarken eski bir sunucu ve dizi oyunculugu yapan ve sanırım suan unluler arasinda en yakisikli anketi yapilsa ilk beste yerini alacak evli bir erkegin kacamagiyla calkalanıyor.

Hatta beraber oldugu kisiyle de ilgili akrabalik bagini  bulundugu felan yaziyor. Neyse buralar cok ilgimi cekmedi. 

Ama birden bu fotografı gorunce dikkatimi cekti. Teknede kadın ayakta bikinisini aralamis vajinasını yalatıyor.  Adam gunduz ulu orta sevgilisinin amını yalıyor.  Bana ne oluyorsa mutlu oldum.  Ben mi yanlıs yorumluyorum sizde bakin...


vajina-yalatmak
Vajina yalatmak

Am-yalatmak
Vajina yalatmak

Bu yazıyı yazmamın nedeni;

Tek nedeni yıllardır yasasamda sanırım esimin am yalama, vajinasını yalama istegime verdigi tepki. Yani sapıklık  olarak görmesi. Hala bunun icten ice kabullenmeyip, unlu birinin yapmasiyla kendime destek bulma cabası. 

Bu olay ile ilgili gorusum belili yasta insanlar kimseye hesap vemek gibi bir dertleri olamaz. Yanlıs vs kısmı ne beni ne sizi ilgilendirir. Desteklemiyorum da ama beni veya sizi ilgiledirmez. Kadin 35-40 yaslarda erkek de 50 yaslarda. Yaptiklari seyin sorumlulugunu alabilecek, anlıyabilecek yastalar. Beraber olmaları onları ilgilendirir.




Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Düşündüğüm seyi mi yapıyor?"