Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dominant kadınlar

Dominant kadınlar


Internette vajina yalatma videoları ararken karşıma devamlı çıkan ve oyuncularınında gercekten inandırıcı olmalarından dolayı videolarını izlemeye çalıştığım bir site mevcut. Acıkcası siteye hic girmedim, sadece siteye ait oldugunu fark ettigim am yalama videolarını seyretmeye çalışıyorum. Çalışıyorum dememin sebebi dominant kadınların yaşadığı fanteziler veya dominant kadın arayan erkeklerin ilgisini çeken bir site. 

Açıkçası kadınların vajinalarını yalatırken yonlendirmeleri zevk noktalarına dogru sizi yonlendirmesi harika bir duygu olsada o kadar. Yani severim yalarken domine etmesini, yonlendirip zevk alması ve beni am suyuna bogması guzel olur ama o kadar. 

Beraber oldugum kadınlar sikismek de isterlerse acikca uyarıyorum. Am yalarken ipler elinizde keyfini çikara çıkara yalatın ancak sikmeye başaladığımda ipleri elime alır kadınımı keyfince sikerim.  Istenmese de sizin istediginiz gibi sikisemem hic sikismem daha iyi.. 

Dominant diyebilecegim bir kadın oldu, iki defa dolu dolu agzima bosaldi. Tek kelimeyle harikaydi. Vajinanızı yalatırken emrinizdeyim seve seve... 

Am yalatmak vajina yalatmak
Dominant kadin
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Dominant kadınlar"