Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalatmak ve bakirelik

Vajina yalatmak ve bakirelik


Am yalatmak
Vajina yalatmak
Blogumda en çok sorulan sorulardan biri vajinamı yalatmak istiyorum ama bakireyim, zarar gelmesinden korkuyorum diye...


İlk önce şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. Fiziken dilimle bekaretinize zarar vermem imkansız. Nedeni ne gelince dilimi 7-8 santim içinize, vajinanıza sokmam demek normal de dilimi alnıma degdirecek kadar çırtıyor olabilmem demektir. 😊 istermiydim boyle bir fiziksel özelligi tabiki isterdim. Düşünce bile harika geliyor ama mumkun degil ne yazıkki. 

Yani dilimle istesem de bekaretinize zarar vermemem.  Karşımdaki kadına zarar vermiyecek bir insan olduğumu benimle beraber olan kadınlar biliyor. Nasıl ustlerine titredigimi. 

Vajinasini yalatmak isteyen kadınlar bakirelik konusunda endiselenmeyin. Diger açıdan bakire olan kadınları bosaltmam daha kolay oldugundan am suyunuzu kana kana emebilirim... 

Kısaca endise etmeyin, bekaretinize zarar vermem.. 😊 

Rahatça kurulun koltugunuza bacaklarınızı aralayın sulanmış amcığızı yalatırken hic bir sey düşünmeden sadece keyfinize bakın, rahatlayın.

Vajinasını yalatmak isteyen hanımlar mesaj atabilirsiniz



twitter: @oralmasaj | mail: oralmasaj@gmail.com
instagram:@oralmasaj_ | kik: oralmasaj
hangouts: oralmasaj@gmail.com




Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina yalatmak ve bakirelik"