Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gorusmelerimiz de gizlilik ve guvenlik

Görüsmelerimiz de gizlilik ve güvenlik


Gizlilik ve güvenlik sizin kadar benim icinde önemli,  o nedenle belirli kurallar ve önlemlerim mevcut görüşüyorum.


oralmasaj am yalar vajina yalar
oralmasaj vajina yalar am yalar

ilk once mail ortamında kısa bir tanışma faslı.. aklıma geldi de mesaj atarken kendinizi biraz tanıtın lutfen.. Yani nerdensiniz,  yasınız ve daha once vajinanızı yalattiniz mi?

Takıntılarınızı bir yana bırakın cesaretinizi toplayın. Hayat gelip geçiyor ve hayat yaşadığız güzel anlardır. On yargılarınızı bırakın ve tadınıza bakmama izin verin. 

Tanıştığınızda pisman olmayacaksınız. Kafanızdaki anlamlı anlamsız endiseleri bir kenara koyun ve istediginiz güzelce saatlerce amcığınızı yalatmaksa ben buradayım. Dilim ve dudağımla vajinanızı yalamama emmeme izin verin... 

Hayatınızda farklı ve rahatlamış ve amcığınıza nerdeyse tapar gibi yaklasan ve dilini dudağını rahatlamak icin vajinanıza amcığınıza oralmasaj yapmama izin verin...

Mesajiniz direk telefonuma dusmekte, cesaretinizi toplayın mesaj atın... Iyi olmaya calısan bir insanım, kimseye bilincli kotuluk etmem.. Tanimaya calışın.

Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar.

Adınız
Mail Adresiniz:
Detaylı Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Gorusmelerimiz de gizlilik ve guvenlik"