Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Etli iri am yalamak

vajina yalatmak am yalatmak
Etli iri am yalamak


Etli iri am yalamak


Yaz yaklaştı ve bir anlamda benim mevsimim başladı. Etli iri amlarını yalatmak isteyenler sıcağın da etkisiyle daha istekli ve cesaretliler.. Daha fazla mesaj atıyorlar.

Sokaklar güzel etli amcıklarını sergiliyenlerle dolu. Hemen hemen dışarda nefes almaya çıktığım da güzel kalçalarını taytların içinde veya tayt pantolanlarda sergileyenler çıkıyor. Daha cesur olanlarsa resimlerdeki gibi güzel yalamalık amcıklarını sergiliyor. 
etli iri belirgim am


Keyifle izliyorum açıkçası, karşımdan geliyorsa taytlı bir kadın direk gözlerim amcığı beliginmi diye bakıyorum. Bazen yakalansamda umursamadan bakıyorum
 Tabi yanımdan geçerse belki kalçasına bakıyorum.. Ama her zaman değil..

Yaz geliyor ve bu güzel görüntüler simdeden heyecanlandıyor. Istanbul da yiyecek gibi taytınızdan belirmiş amcığınıza bakan bir erkek görürseniz benim o erkek olma ihtimalim var..

Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadinlar mesaj atsınlar. Hanımlar biraz cesaret gösterin. Bu keyfi beraber yasayalım. Hayat geçip gidiyor. Sonra yaşamaya cesaret etmedikleriniz listesine eklemeyin. Tek amacım vajina yalamak.. Doyasıya keyifle am yalamak. Mesaj atın.

Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Etli iri am yalamak"