Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalatmak zevkli mi?

Vajina yalatmak zevkli mi?


Harika bir çift en azından kadın bence erkekten bir adım önde. Neden mi, izleyin.
Kadın daha doğal ve istekli... Bunu nerden çıkardın derseniz kadın boşaldığında haliyle terleyen erkek terini siliyor ama sonraki harekti kötü, koluyla ağzını siliyor. Yani bir anlamda görevini yapıyor. Biliyorki eğer am yalamaya katlanırsa sonunda sevgilisi de onun sikini yalıyacak.

am yalatmak zevklimi
vajija yalatmak zevkli mi?
Benim o nedenle kadın hoşuma gitti. Dogal ve istekli. Belki erkek habersiz çekmistir videoyu o nedenle doğal olamıyordur.


 Beraber oldugum vajinasını yalatmaktan keyif alan bir kadınla yaşamıştım. Zevkten bacaklarinin arasında ki kafamı baldırlarıyla sıkıstırken elleiyle de istemsumiz itmeye çalıyordu. Bir yandansa devam etmemi istiyordu. O an oyle bir anki o keyif anında onun itmek istedigi kadar  kafam amcığına bastırmak istedigini anlıyorum. Aslında anlamak degil hissediyorum veya baska bir sey  suan tam isimlendiremiyorum. Kendimi keybetmiscesine yalamaya devam etim ve sulu amcığı ki hiç karsilasmamistim oyle sulu bir amciga kasıla kasıla titriye titriye bosaldı ve o anı o keyfi sanırım hic unutmayacam... Keyiften dört köseydim.




Lütfen sadece hanımlar mesaj atsın lütfen

Mesajınız direk cep telefonuma düşüyor. Musaitsem hemen geri dönüş yaparım.


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "Vajina yalatmak zevkli mi?"