Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Am yalayıcı

Am yalayıcı

Am yalamak harika bir keyif benim icin, ozellikle boyle bir ami yalamak baska bir keyif. Vajina dudaklarının boyle kivrimli olmasi yalarken dilimde cok farkli bir tat ve keyif birakiyor. Vajina yalamak o zaman keyif veriyor. Ozellikle dilimle yalarken o kivrimlardan gecmesi ve kokusu ve muhtesem tadi.. 

Am yalamak ile ilgili blogumda her yazi yazdigimda agzimin suyu akiyor. 3 - 4 ay once yaladigim o muhtesem kadin geliyor aklima... O kadar sulanmisti ki amını yaladikca agzim doldu.
dudakli-vajinalar-vajina-yalamak
am yalayici


Bu kadar yıldır vajina yalıyorum bu kadar sulusunu gormedim, tekrar cagırmasını dort gozle bekliyorum.
Boyle bir vajina yaladim, resimleri yok ama en yakin zamanda patnerimi ikna edebilirsem yayinliyacam. Am valama videosu.. iyi seyirler







Kadinlara ozel oral masaj | saatlerce keyifle am yalarim mesaj atin
maille ulasin oralmasaj@gmail.com
twitter: @oralmasaj
Hakkimda sayfasindan beni taniyabilirsiniz. Hakkimda |
Mesaj attiginizda direk telefonuma mesajiniz dusmekte, akliniza takilan her konuda bana mesaj atabilirsiniz. Am yalamaktan baska bir arzum istegim bulummamakta.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

2 yorum for "Am yalayıcı"

  1. Bende istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalatmak istiyorsan bana mail veya twitter adresimden ulasabilirsin.
      ♡ Vajinasini yalatmaya itekli
      ♡ Kisisel temizligine özen gosteren tum kadinlar iletidime gecebilir.

      Sil