Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

am yalamak

Am yalamak


Am yalamaktan baska bir gayem amacim bulunmamakta, bakire olabilirsiniz bu benim icin onemli degil, kesinlikle bekaretinize, size zarar vermiyecegimi tanidiginizda zaten anlayacaksiniz.

Bakiresiniz ama sonuçta kendinizi oksayıp mastırbasyon yapiyorsunuz. Ben vajinanızı yalarken farklı olarak baktığınız da aşağıda vajinanıza tapar gibi yalayan bir erkek ve parmakla bızırını oksayıp zevklendiginiz parmagınız dolaşırken bu defa dilim dolaşacak.
Korkunuz varsa bekaretimi kaybederim diye bu am yalatmakla vajina yalatmakla mümkün değil. Bakire olmayan kadınları içine  dilimi 8 - 9 santim sokamam. Oyle uzun ve kıvrak bir dil dünya da kac insanda mevcut bilemiyorum. Düşünün çevreniz de kaç kisi diliyle alnını yalayabiliyor. Hiç karşılaştınız mı?

O nedenle vajinanıza dilimin tamamını soksamda kızlık zarınıza zarar veremem.

Sozun kisasi barike olmanizda bir sakinca yok yannimdan ayrildiginizda bakire ama gayet rahatlamis olarak cikacaksiniz.
amyalar

Am yalamak hayatta vazgecemiyecegim zevkim... 
aminizi yalatmak istiyorsaniz inanin benden guvenilir ve sirdasini bulamazsiniz. Suan beraber oldugum bir kadin var ama islerinin yogunlugundan gorusemiyoruz. 36 -37 yasindayim ve bir kere geliyoruz dunyaya insan zevklerinden keyiflerinden cekinerek ozlem duyarak yasamamali.  vajina yalamak benim icin bir tutku, bir ihtiyac yemek yemek uyumak kadar dogal bir ihtiyac ve tutku. O nedenle am yalamak benim en buyuk ihtiyaclarimdan biri kimseye bir kotuluk veya hayatini olumsuz etkilemeden bu tutkumu bu ihtiyacimi karsilamak istiyorum.Am yalamak benim icin cinselligin dorugu.



Vajinasını yakalmak isteyen hanımlar cesaretinizi toplayın mesaj atın.

Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "am yalamak"