Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Sevdiğim Am Yalama Pozisyonu

En Sevdiğim Am Yalama Pozisyonu

Oral Masaj İlk başbaşa kaldığımızda ve karşımdaki kadının beni benimsediğini hissettiğimde, olgun kadınlar veya evli kadınlar bu konuda daha rahatlar, suitte kahve ve biraz sohbetten son yatağa geçtiğimizde ön sevişme öpüşüp koklaşma ve o sırada da beraber olduğum kadının amcığı sulanmaya başlar. Bunu hissettiğimde yalamak için bacaklarını aralayı tüm güzelliğini seyrederek keyifle am yalamaya başlarım ki en sevdiğim pozisyon kanın tüm güzelliği ile yalamam için kendini sunması am yalamaya doyana kadar bu şekilde yalaya bilirim. 

Facesitting 69 Poziyonu Domaltarak Ayakta Koltukta Am Yalamak

 Facesitting

Facesitting yapan kadınlar genel de yaşça oldun ve gerçekten am yalatmak rahatlamak ve bir erkeğin ağzına vermek istiyen kadınlar. Daha dominant ve daha istekliler.

69 Poziyonu 69 Yapmak

69 Poziyonu 69 Yapmak genel de benim beraber olduğum bakire kızlar ve nadiren olgun kadınlar tercih ediyor. En beğendiğim 69 yapmaktan keyif aldığım iki ayrı Türbanlı bakire kızdı. Hayatımda oral sex yapmaya ve yaptırmaya bu kadar düşkün başka kadın çıkar mı, bilemiyorum.

Domalarak Am Yalatmak 

Domalarak am yalatmak aslında daha doğrusu deliklerini yalatan da gerçekten am yalatmak istiyen genelde karşıma çıkan evli hatunlar ve yaşça olgun kadınlar oldu. Göt deliğini yani anüsünü de yalatan sadece üç kadın oldu. Burada beni yönlendiren yoksa göt delğide yalamaktan hoşlanırım.

Ayakta Am Yalatmak

Ayakta am yalatmak şimdiye kadar üç kadının talebi oldu. Aysun, Berna ve Cadım onların haricinde ayakta beni cağırıp am yalatmak istiyen anımsadığım kadarıyla olmadı. Üçü de bir birinden ateşli ama en özeli Cadım oldu.


am yalatma pozisyonu
am yalama pozisyonu


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "En Sevdiğim Am Yalama Pozisyonu"

  1. Bacaklarını çok güzel aralıyor... rahat rahat yalamayı çok isterdim...

    YanıtlaSil