Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajinasını Yalatmak İstiyen Iletisime Gecebilir

Vajinasını Yalatmak İstiyen Iletisime Geçebilir

Vajina yalama hastası daha doğrusu am yalama fetişisti bir erkeğim. Tek arayışım saatlerce keytifle vajinasını yalayıp sonraında rahatlayıp ağzıma boşalmak istiyten, boşalacak kadınlala tanışmak. Am yalatmak bu keyfi yaşayan veya demek istiyen İstanbul da yaşayan veya istanbul'a gelebilecek kadınlar iletişime geçebilirler.

Amatör am yalatma videosu

Her izlediğimde kendimden geçtiğim amatör am yalatma videosu beni bu video üç şey çekiyor. İlki amatör çekim olması, ikincisi vajisını yalatan kadının pozisyonu ve harika hatlara sahip olması üçüncüsü belki de herpsinden önemlisi am suyunu yalayan kadının dudaklarına diline yapışması. Vajina sulanması internetteki forumlarda kadınlar arasında bir şikayet olarak dile getirilmiş hatta tedavisi var mı diye sorulmuş, o kadınlarla tanışıp yalamak isterdim. 

Vajina Sulanması ve Sulu vajina yalama isteğim

Vajina sulanması veya sulu vajina bu satırları bile yazarken ağzımın suyunun akmasına sebep o nedenle gerçekten sizin için problem yaratacak kadar sulu vajinlarınızı bana bir defa bile olsa yalatmanızı isterdim.


vajina yalatmak
vajina yalatmak

 

Benim için dünyanın en güzel manzarası, saatlerce bu şekilde bir kadına oral masaj yapmak isterdim... baldırlarını okşayıp, öpüp dilimle saatlerce yalıyabilirim. Tam aradığım pozisyon, bu pozisyonda saatlerce oral yapabilirim... En sevdiğim pozisyondur, bu şekilde her iki deliğide dilinle güzel dokunuşlarla yalıya bilirim... Mukemmel bir sey....

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajinasını Yalatmak İstiyen Iletisime Gecebilir"