Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oral Masaj Vajina Yalatmak Am Yalatmak

Oral Masaj


Oral Masaj Vajina yalatmak rahaylayıp ağzıma boşalmak ister misin?

Tek amacım keyifle am yalamak başka bir amacım gayem bulunmuyor. Eşim vajina yalama isteğimi zorlamam sonucunda kabul ediyordu. Bir gün bir tartışmamızda hiç alakası yokken zaten sapık gibi oramı yalamak istiyorsun sözü benim internette am yalatmak vajina yalatmak am yalama vajina yalama kelimeline duyarlı sadece bu arama sonuçlarında çıkan oralmasaj bloğumu açmama sebeb oldu. Gayette güzel oldu. Am yalatmaktan hoşlanan onlarca kadınlar tanıştım. Bazıları yıllardır internet üzerinden sohbetimiz sürsede zaman ve mekan ayarlayamamızdan dolayı sohbette kaldı. Ama birbirinden güzel her yaştan am yalatmaktan hoşlanan kadınlar tanışma fırsatım oldu.

En kaliteli birlikteliklerimi evli kadınlarla yaşıyorum

Bu nedenle evli kadınlarla beraberliklerim hem uzun soluklu hemde karşılıklı anlayış ve keyif verici zaman dönüşüyor. Birbirimize anlayışla yaklaşabileceğimiz ve gizliliğimizi özen gösterebileceğimiz evli bir kadınla tanışmak isterim. Özellikle kısıtlı zamanımız olduğu için yakın konumda olmayı çok isterim ama gizlik için sanırım uzak konumlardan özellikle İstanbul dışındaki hanımlar iletişime geçiyor.

Anadolu yakasından 30-50 yaş aralığında evli bir hanımla uzun süren bir ilişki peşindeyim

Bekar kadınlarla da beraber oluyorum. Ancak bir kaç yıldır bekar kadınlar inanılmaz bir değişiklik geçiyor. Cinsel açısan çok aktifler. Benimle iletişime geçenler günibirlik ilişki oranı çok fazla bu nedenle bekar özellikle genç bekar kadınlara karşı bir önyargım oluştu. 

Türbanlı genç kızlar çok aktifler çok iletişime geçiyorlar hatta güzelliklerine bakmaya doyamıyorum.

Türbanlı kadınların benimle iletişime geçmeleri çok hoşuma gidiyor ama özellikle genç türbanlı kızlarda ciddi bir hijyen problemi mevcut, büyük tuvaletten sonra temizlenmeyenleri de son iki yılda gördüm. Türbanlı olmaları bu temizliğe özensizliklerinde beni çok şaşırttı.




Oral Masaj Am Yalatmak
Oral Masaj Am Yalatmak



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "Oral Masaj Vajina Yalatmak Am Yalatmak"

  1. Erkekler genelde sexde benciller ve kendi zevklerini düşünüyorlar kadınları yalayarak boşaltsalar sonraki sex devamı daha zevkli olucak erkekler için

    YanıtlaSil